Nicki Minaj sa túži vydať a mať dieťa

NETKY.SK • 20 November 2014, 08:54 • 2 min
Nicki Minaj sa túži vydať a mať dieťa

LOS ANGELES - Americká rapperka Nicki Minaj sa chce vydať a mať dieťa. Tridsaťjedenročná interpretka to uviedla v rozhovore pre magazín Complex.

slovakia

left justify in out

"Zaujímalo by ma, či budem jednou z tých žien, ktoré dokážu zvládnuť naraz dieťa aj kariéru. Vždy som vravela, že ak raz nejaké budem mať, bude to celé iba o ňom. Nechcem totiž, aby cítilo, že nemá moju plnú pozornosť. Zvykla som preto hovorievať, že si dám na čas pauzu. No uvidíme," povedala Minaj.

 

"Najviac sa bojím, že ma práca pohltí až do takej miery, že zabudnem žiť naplno môj súkromný život. Takže, keď budem mať hotový piaty album a nebudem mať dieťa, nezáleží na tom, koľko peňazí budem mať, ako žena budem sklamaná, pretože cítim, že som tu na to, aby som sa stala matkou," vyjadrila sa rapperka a dodala, že predtým, ako privedie na svet svojho prvého potomka, by sa rada vydala. 

 

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Neskôr podpísala zmluvu s vydavateľstvom Young Money Entertainment. Debutový album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii získal platinu. Pochádzajú z neho single ako Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Najnovšia nahrávka The Pinkprint by mala vyjsť 15. decembra. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a tento rok sa predstavila v romantickej komédii Jedna za všetky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona