Nicki Minaj pripravuje autobiografický televízny seriál

NETKY.SK • 30 September 2015, 15:27 • 2 min
Nicki Minaj pripravuje autobiografický televízny seriál

BRATISLAVA - Americká rapperka Nicki Minaj pripravuje autobiografický seriál. Dej projektu televízie ABC Family sa bude zameriavať na obdobie interpretkinho dospievania v 90. rokoch minulého storočia v newyorskom Queense, kam sa spolu s rodinou presťahovala z jej rodného Trinidadu a Tobaga.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná Minaj si v zatiaľ nepomenovanej novinke aj zahrá. Pilotný film seriálu plánujú začať nakrúcať cez zimu v New Yorku. "Nicki je medzinárodná superstar a nie všetci vedia, aký inšpirujúci a zábavný je jej skutočný príbeh. Nemôžeme sa dočkať, až sa oň podelíme s celým svetom," uviedla Karey Burke z ABC Family.


Na scenári pracuje Kate Angelo, ktorá spolu s Minaj, Aaronom Kaplanom, Stellou Bulochnikov, Brianom Sherom a Geeom Robersonom, vystupuje aj ako výkonná producentka. "Nemôžem byť už viac hrdá a šťastnejšia, pretože môžem spolupracovať s úžasnými ľuďmi a dať svetu niečo skutočne špeciálne," povedala rapperka.


Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Prvý album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii zaň získala platinu. Pochádzajú z neho single ako Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Vlani v decembri predstavila nahrávku The Pinkprint. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a objavila sa v romantickej komédii Jedna za všetky (2014).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies