Nicki Minaj predstavila novú skladbu Chi-Raq

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 16:08 • 2 min
Nicki Minaj predstavila novú skladbu Chi-Raq

USA - Americká rapperka Nicki Minaj predstavila novú skladbu s názvom Chi-Raq. Nahrávka, na ktorej hosťuje aj rapper Lil Herb, od jej zverejnenia na portáli Soundcloud dosiahla už viac ako 160-tisíc vypočutí.

slovakia

left justify in out

Hudobníčka však nepotvrdila, či nová pieseň bude súčasťou pripravovaného albumu The Pink Print. V piesni však naznačuje, že do jeho vydania zverejní každý týždeň jednu novú pieseň.

 

Tridsaťjedenročná Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, je rodáčkou z Trinidadu, no od svojich piatich rokov žije v New Yorku. Hudobnú kariéru odštartovala v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over a neskôr podpísala zmluvu so spomínaným vydavateľstvom Young Money Entertainment, ktoré založil rapper Lil Wayne. Debutový album Pink Friday jej vyšiel v novembri 2010 a v USA i vo Veľkej Británii získal platinu. Pochádzajú z neho single ako napríklad Moment 4 Life, Super Bass alebo Fly. Portál Billboard.com ju vymenoval za vychádzajúcu hviezdu roka 2011 a rapperka tiež získala štyri American Music Awards. Svoju druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012). Tento rok sa predstaví v komédii Jedna za všetky. 

 

Informácie pochádzajú z webových stránok www.digitalspy.co.uk a www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona