Nicki Minaj nezrušila koncert v Luande, ignorovala aktivistov

NETKY.SK • 20 December 2015, 14:49 • 2 min
Nicki Minaj nezrušila koncert v Luande, ignorovala aktivistov

BRATISLAVA - Americká rapperka Nicki Minaj ignorovala kritiku aktivistov za ľudské práva a vystúpila na vianočnom festivale Show Unitel Boas Festas v angolskom hlavnom meste Luanda. Tridsaťtriročnú interpretku kritizovali, pretože podujatie organizovala firma riadená rodinou súčasného prezidenta Josého Eduarda dos Santosa. Ten je úradujúcou hlavou štátu už 36 rokov.

slovakia

left justify in out

"Ste veľmi známa za to, že sa zapájate do charít, akou je napríklad Get Schooled Foundation, ktorá pomáha motivovať mladých ľudí k maturite a úspechu na vysokej škole. Ak vystúpite pre diktátora a jeho rodinu, budete v skupine ľudí, čo mladým Angolčanom kradnú možnosti vzdelávať sa," napísal hudobníčke v liste Thor Halvorssen z organizácie Human Rights Foundation. Minaj na upozornenia nereagovala a prostredníctvom služby Instagram zverejnila z podujatia niekoľko fotografií a videí. Na jednej z nich pózovala zahalená v angolskej vlajke.


Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Prvý album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii zaň získala platinu. Pochádzajú z neho single ako Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Vlani v decembri predstavila nahrávku The Pinkprint. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a objavila sa v romantickej komédii Jedna za všetky (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona