Nicki Minaj ma privádzala do šialenstva, tvrdí Gavid Guetta

NETKY.SK • 1 December 2014, 08:59 • 2 min
Nicki Minaj ma privádzala do šialenstva, tvrdí Gavid Guetta

LOS ANGELES - Francúzsky dídžej a producent David Guetta sa počas nahrávania skladby Hey Mama, ktorá sa nachádza na jeho novom albume Listen (2014), išiel zblázniť z americkej rapperky Nicki Minaj.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný rodák z Paríža to uviedol v rozhovore pre televíziu MTV. "Nicki je taká perfekcionista, že je to až neuveriteľné. Úplne vážne, privádzala ma do šialenstva. Výsledok bol napokon úžasný, otravovala ma s detailmi, no ak niečo pridáte sem a niečo málo zase tam, nahrávku to úplne zmení," prezradil producent, ktorý s Minaj spolupracoval aj na hite Turn Me On.

 

David Guetta má okrem spomínanej novej štúdiovky na konte ďalších päť albumov. Prvý počin Just a Little More Love uviedol na trh v roku 2002. O dva roky neskôr vydal album Guetta Blaster, z ktorého pochádzajú single Money či Stay. V roku 2007 mu vyšla tretia nahrávka s názvom Pop Life. Z albumu pochádza aj singel Love is Gone (feat. Chris Willis), ktorý sa umiestnil na 9. priečke v britskom singlovom rebríčku. Štvrtý album One Love (2009) a tiež piaty s názvom Nothing but the Beat (2011) sa dostali na 2. priečku britského albumového rebríčka. 

 

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Neskôr podpísala zmluvu s vydavateľstvom Young Money Entertainment. Debutový album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii získal platinu. Pochádzajú z neho single ako Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Najnovšia nahrávka The Pinkprint by mala vyjsť 15. decembra. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a tento rok sa predstavila v romantickej komédii Jedna za všetky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies