Nicki Minaj bude debutovať na filmovom plátne

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 20:21 • 2 min
Nicki Minaj bude debutovať na filmovom plátne

LOS ANGELES - Americká rapperka Nicki Minaj sa po prvý raz ukáže v hranom celovečernom filme. Bude účinkovať v komédii The Other Woman v réžii Nicka Cassavetesa (Zápisník jednej lásky, 2004; Pre moju sestru, 2009).

slovakia

left justify in out

Tá sa bude sústrediť na ženu (Cameron Diaz), ktorá zistí, že jej partner (Nikolaj Coster-Waldau) je ženatý. Kontaktuje jeho manželku (Leslie Mann) a spoločne naplánujú pomstu. Neskôr sa k nim pridá aj ďalšia z jeho mileniek (Kate Upton), ktorá dovtedy netušila, že spávala so zadaným mužom. Nakrúcať sa začne na prelome jari a leta v New Yorku. Minaj stvárni asistentku hlavnej hrdinky, ktorá pracuje v právnej firme.

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, je rodáčkou z Trinidadu, no od svojich piatich rokov žije v New Yorku. Hudobnú kariéru odštartovala v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over a neskôr podpísala zmluvu s vydavateľstvom Young Money Entertainment, ktoré založil rapper Lil Wayne. Debutový album Pink Friday jej vyšiel v novembri 2010 a v USA i vo Veľkej Británii získal platinu. Pochádzajú z neho single ako napríklad Moment 4 Life, Super Bass alebo Fly. Portál Billboard.com ju vymenoval za vychádzajúcu hviezdu roka 2011 a rapperka tiež získala štyri American Music Awards. Svoju druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala vlani. Svoj hlas prepožičala Steffie v animáku Doba ľadová: Zem v pohybe (2012).

Informácie zverejnila webstránka www.hollywoodreporter.com



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies