Nicki Minaj a Meek Mill sa rozišli, neboli spolu ani na Vianoce

NETKY.SK • 5 Január 2017, 17:46 • 2 min
Nicki Minaj a Meek Mill sa rozišli, neboli spolu ani na Vianoce

NEW YORK - Americká rapperka Nicki Minaj a jej kolega Meek Mill sa rozišli. Tridsaťštyriročná interpretka oznámila koniec ich takmer dvojročného vzťahu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

“Potvrdzujem to, som slobodná. Sústreďujem sa na svoju prácu a teším sa, že sa o ňu s vami čoskoro podelím,“ uviedla.


O rozchode dvojice sa špekulovalo už začiatkom roka, keď portál TMZ informoval o tom, že dvojica nebola spolu na Silvestra aj napriek tomu, že boli obaja v Miami. Ako tiež uviedol, pár už nemal byť spolu ani na Vianoce.


Dvadsaťdeväťročný Meek Mill, vlastným menom Robert Rahmeek Williams, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003, pričom spočiatku pôsobil v skupine The Bloodhoundz. V roku 2008 sa vydal na sólovú dráhu a o tri roky neskôr sa stal členom labelu Maybach Music Group, ktorý založil Rick Ross. Meek Mill má na konte viacero mixtapeov, kompiláciu Nothing But Flamerz (2010) a štúdiovky Dreams And Nightmares (2012) a Dreams Worth More Than Money (2015). S druhou menovanou sa mu podarilo dobyť rebríček Billboard 200.


Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala kariéru mixtapeom Playtime Is Over (2007). Prvý album Pink Friday jej vyšiel v roku 2010 a v USA i vo Veľkej Británii zaň získala platinu. V roku 2012 vydala štúdiovku Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships. Jej zatiaľ posledným albumom je spomínaný The Pinkprint. Ako herečka sa predstavila v snímkach Jedna za všetky (2014) a Barbershop: The Next Cut (2016), pričom tiež prepožičala hlas Steffie v animáku Doba ľadová: Zem v pohybe (2012).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies