Nicka Cartera z Backstreet Boys rodina viní zo smrti jeho mladšej sestry

NETKY.SK • 26 September 2013, 11:47 • 2 min
Nicka Cartera z Backstreet Boys rodina viní zo smrti jeho mladšej sestry

LOS ANGELES - Amerického speváka Nicka Cartera, známeho zo skupiny Backstreet Boys, obviňuje rodina zo smrti jeho mladšej sestry, ktorá zomrela na predávkovanie.

slovakia

left justify in out

Samotný spevák už vo veku 15 rokov začal užívať marihuanu a následne analgetiká a extázu. V roku 2008 mu však diagnostikovali ochorenie srdca. "Hneď vtedy som sa rozhodol a povedal som si, že už nechcem byť tým človekom," spomínal 33-ročný spevák v talkšou Dr. Phila.

Napriek tomu, že on sám s drogami skoncoval, v januári 2012 zomrela na predávkovanie jeho 25-ročná sestra Leslie. Carter priznal, že ako najstarší z piatich súrodencov, sa cíti čiastočne vinný za jej smrť. Vinu mu pripisoval aj zvyšok rodiny, a tak sa spevák nakoniec ani nezúčastnil na sestrinom pohrebe. "Začal ma z toho obviňovať celý zvyšok rodiny. Pripisovali mi vinu za jej smrť. Cítil som, že to nie je fér, najmä po tom, čo som pre nich urobil a stále robím," vysvetlil. 

Vďaka úspechu na hudobnej scéne bol Carter totiž živiteľom rodiny. Napriek tomu, koľko zarábal, by si však prial, aby išiel svojim súrodencom lepším príkladom. "V mnohých ohľadoch sa zo mňa stal otec, pretože som zarábal viac ako ten náš. Milujem svoju rodinu, ale prišiel bod, keď neviete, či im pomáhate, alebo ubližujete," pokračoval. Úmrtie jeho sestry vraj z neho spravilo lepšieho človeka a momentálne sa snaží priviesť k triezvosti mladšieho brata Aarona, ktorý má tiež problémy s drogami. 

Backstreet Boys s Carterom v zostave sa sformovali v roku 1993 na Floride. Prostredníctvom vydavateľstva Jive Records vydali sedem štúdiových albumov - Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007) a This Is Us (2009). Na celom svete z nich predali viac ako 130 miliónov kópií. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Anywhere for You, Quit Playing Games (With My Heart), As Long as You Love Me, Everybody (Backstreet's Back), All I Have to Give, I Want It That Way, Show Me the Meaning of Being Lonely, Shape of My Heart alebo Drowning. V roku 2009 sa ako štvorčlenná formácia bez Kevina Richardsona po prvý raz predstavili na Slovensku, konkrétne v bratislavskej Sibamac aréne NTC. V súčasnosti pripravujú už v obnovenej päťčlennej zostave nový štúdiový album. Nahrávka, na ktorej Brian Littrell, Nick Carter, Howie Dorough, A.J. McLean a Kevin Richardson pracovali s producentom Martinom Terefeom, vyjde pri príležitosti 20. výročia vzniku formácie. Samotný Carter je od februára zasnúbený s Lauren Kitt a o svojom živote, vrátane rodinných problémov, sa zveril fanúšikom v biografickej knihe Facing the Music and Living to Talk About It, ktorá je už v predaji. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies