Nick Newell dostal veľkú šancu od prezidenta UFC

NETKY.SK • 30 Apríl 2018, 15:46 • 2 min
Nick Newell dostal veľkú šancu od prezidenta UFC

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa na sociálnej sieti Nicka Newella objavil príspevok, kde bol odfotený v UFC Performance Institute. Nebola to náhoda, Newell dostal šancu predviesť svoje kvality v relácií Contender Series, ktorá patrí pod záštitu Dana Whitea. Ak bývalý šampión WSOF ukáže svoje kvality, je tam veľká možnosť prebojovať sa až medzi samotnú elitu UFC.

slovakia

left justify in out

Newell pred 2,5 rokom ukončil svoju aktívnu kariéru, no zápasenie mu asi natoľko chýbalo, že minulý mesiac sa do oktagonu vrátil. Predstavil sa v organizácií LFA kde sa mu podarilo zvíťaziť nad svojím súperom Sonnym Luqueom v prvom kole na škrtenie!

 

Kto by nevedel Nick Newell je zápasníkom ktorý sa narodil bez časti ľavej ruky. Tento hendikep mu ale zjavne neprekáža, nakoľko má na svojom konte už 15 výhier a iba 1 prehru, ktorú obdržal od Justina Gaethjeho v jeho prvej obhajobe svojho titulu vo WSOF. Gaethje je odvtedy už 7. najlepším zápasníkom v ľahkej váhe UFC.

 

Newell je za príležitosť ktorú dostal veľmi vďačný:  "Chcel by som sa poďakovať Danovi Whiteovi, Mickovi Maynardovi a Seanovi Shelbymu, že do mňa vložili dôveru. Dostal som príležitosť ktorú musím využiť, ukážem každému čoho som schopný."

 

Newellow manažér Ali Abdel-Aziz tiež povedal k príležitosti jeho zverenca pár slov:

"Ďakujeme za dobrotu Danovi Whiteovi, už viac ako dve desaťročia plnia sny zápasníkom, teraz je rad na Nickovi."

Dúfajme, že tomuto mladému ambicióznemu zápasníkovi vyjde všetko podľa predstáv a dostane sa do UFC, určite by si to za svoje úsilie zaslúžil



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona