Nick Mason by si rád zahral s Harrym Stylesom

NETKY.SK • 14 Máj 2017, 11:49 • 2 min
Nick Mason by si rád zahral s Harrym Stylesom

LONDÝN - Anglický bubeník Nick Mason by si rád zahral so spevákom Harrym Stylesom.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiattriročný muzikant, ktorý sa preslávil v už nefungujúcej kapele Pink Floyd, to uviedol v rozhlasovej show na BBC Radio 2, kde sa obaja hudobníci stretli. Mason povedal, že počul v aute Stylesov debutový sólový singel Sign Of The Times, ktorý redaktor následne prirovnal práve k tvorbe Pink Floyd. "Počul som tú skladbu a pomyslel som si, že by som sa mohol Harryho spýtať, či by som si mohol zahrať v nejakej skladbe na jeho ďalšom albume," objasnil bubeník, ktorý bol členom legendárnej kapely s prestávkami v rokoch 1965 - 2014. "Odpovedal by som áno," odvetil 23-ročný spevák a dodal, že by Mason mohol hrať aj počas jeho turné.

Harry Edward Styles sa preslávil v skupine One Direction, s ktorou vydal albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). V piatok 12. mája ponúkol prvý sólový, eponymný album. Nahrávka obsahuje celkovo desať skladieb, vrátane spomínaného singla Sign Of The Times, ku ktorému spevák ponúkol aj videoklip. Pieseň sa dostala na prvé miesto v singlovom UK Charte.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies