Nick Lachey: Z môjho syna bude lekár

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 09:37 • 2 min
Nick Lachey: Z môjho syna bude lekár

LOS ANGELES - Americký spevák, skladateľ, herec a producent Nick Lachey si myslí, že z jeho syna Camdena sa raz stane doktor.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný hudobník a jeho manželka, moderátorka Vanessa Minnillo, to uviedli v rozhovore pre americký magazín Us Weekly. „Stáva sa z neho malý muž. Je to šialené. Rastie rýchlo. Behá okolo a tancuje. Je to skvelé obdobie. Bude z neho doktor. Určite sa mu podarí nájsť liek na rakovinu,“ povedal spevák o 19-mesačnom potomkovi.

 

Pre magazín In Touch sa tiež Lachey nedávno vyjadril, že hoci otcovstvo nie je vždy jednoduché, samo o sebe je preňho veľkou odmenou. Je to údajne tá najlepšia vec, aká sa mu v živote prihodila. Prezradil tiež, že s manželkou, s ktorou sa zosobášil v júli 2011, určite chcú mať aj ďalšie deti, bolo by vraj zábavné, ak by sa im tentoraz narodilo dievča. 

 

Nick Lachey sa preslávil vďaka skupine 98 Degrees populárnej predovšetkým v 90. rokoch minulého storočia, ktorej sa na celom svete podarilo predať vyše desať miliónov nahrávok. Ako sólový interpret vydal tri štúdiovky, SoulO (2003), What's Left of Me (2006) a A Father's Lullaby (2013), ktorú venoval práve synovi. Objavil sa i v niekoľkých seriáloch. Zviditeľnil sa tiež manželstvom so speváčkou a herečkou Jessicou Simpson, ktoré diváci televízie MTV sledovali aj prostredníctvom reality šou Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005). Jeho súčasná manželka Minnillo uvádzala napríklad reláciu TRL (Total Request Live) na MTV. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona