Nick Lachey bude dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 10:15 • 2 min
Nick Lachey bude dvojnásobným otcom

OS ANGELES - Americký spevák, skladateľ, herec a producent Nick Lachey, známy zo skupiny 98 Degrees, a jeho manželka Vanessa čakajú druhé dieťa.

slovakia

left justify in out

LDvojica, ktorá má aj takmer dvojročného syna Camdena Johna, bude mať tentoraz dcéru. Štyridsaťročný interpret o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Nedokážem si predstaviť lepší spôsob, ako osláviť tri roky manželstva s mojou krásnou Vanessou, než je tento,“ dopísal bývalý manžel speváčky Jessicy Simpson k fotografii syna, ktorý pobehuje v piesku okolo nápisu „Je to dievča“. Pár sa už nového prírastku nevie dočkať. Po tom ako prišiel na svet Camden John, spevák niekoľkokrát vyhlásil, že s manželkou chcú mať aj ďalšie deti, pričom by podľa neho bolo fajn, ak by sa im narodilo dievča.

 

Nick Lachey sa preslávil vďaka skupine 98 Degrees populárnej predovšetkým v 90. rokoch minulého storočia, ktorej sa na celom svete podarilo predať vyše desať miliónov nahrávok. Ako sólový interpret vydal tri štúdiovky, SoulO (2003), What's Left of Me (2006) a A Father's Lullaby (2013), ktorú venoval synovi. Objavil sa i v niekoľkých seriáloch. Zviditeľnil sa tiež manželstvom so speváčkou a herečkou Jessicou Simpson, ktoré diváci televízie MTV sledovali aj prostredníctvom reality šou Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005). Jeho súčasná manželka uvádzala na MTV reláciu TRL (Total Request Live), ktorú televízia vysielala v rokoch 1998 až 2008. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies