Nick Jonas zverejnil singel Remember I Told You

NETKY.SK • 27 Máj 2017, 12:49 • 2 min
Nick Jonas zverejnil singel Remember I Told You

BRATISLAVA - Americký spevák a herec Nick Jonas predstavil singel Remember I Told You.

slovakia

left justify in out

Rodák z Dallasu na novinke spolupracoval so svojím kolegom Mikeom Posnerom a anglickou speváčkou Anne-Marie. Skladba je prvou ukážkou z interpretovho pripravovaného štvrtého albumu. Priaznivci 24-ročného Jonasa si pieseň môžu vypočuť napríklad prostredníctvom služby Spotify.

Nicholas Jerry Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Joe. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). V roku 2013 však formácia oznámila koniec činnosti a Nick Jonas sa rozhodol pokračovať v sólovej kariére, ktorú odštartoval štúdiovkou Nicholas Jonas (2005). V roku 2010 vydal s formáciou The Administration album Who I Am. V roku 2014 ponúkol druhý sólový počin s názvom Nick Jonas a vlani v júni vydal štúdiovku Last Year Was Complicated. Ako herec sa predstavil napríklad v trileri Slepo zamilovaný (2015), psychologickej dráme Goat (2016) či seriáli Kingdom (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies