Nick Jonas vydá 10. júna nový album

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 15:08 • 2 min
Nick Jonas vydá 10. júna nový album

LOS ANGELES - Americký spevák Nick Jonas vydá 10. júna svoju tretiu štúdiovku s názvom Last Year Was Complicated.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný interpret o tom dnes informoval svojich fanúšikov prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Okrem názvu a dátumu vydania pripravovaného albumu tiež zverejnil jeho tracklist. Nahrávka bude obsahovať dvanásť skladieb a spolupracovali na nej hudobníci ako Tove Lo, Big Sean, Allen Iverson či Ty Dolla Sign.


Nicholas Jerry Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Joe. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). V roku 2013 však formácia oznámila koniec činnosti a Nick Jonas sa rozhodol pokračovať v sólovej kariére, ktorú odštartoval štúdiovkou Nicholas Jonas (2005). V roku 2010 vydal s formáciou The Administration album Who I Am. Predvlani ponúkol druhý sólový počin s názvom Nick Jonas. Venuje sa aj herectvu.

Tracklist albumu Nick Jonas - Last Year Was Complicated:
1. Voodoo
2. Champagne Problems
3. Close
4. Chainsaw
5. Touch
6. Bacon
7. Good Girls
8. The Difference
9. Don't Make Me Choose
10. Under You
11. Unhinged
12. Comfortable



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies