Nick Jonas údajne randí s herečkou Lily Collins

NETKY.SK • 4 Február 2016, 12:46 • 2 min
Nick Jonas údajne randí s herečkou Lily Collins

NEW YORK - Americký spevák a príležitostný herec Nick Jonas údajne tvorí pár s britsko-americkou herečkou Lily Collins. Informoval o tom americký magazín US Weekly, ktorému to potvrdili viaceré nemenované zdroje.

slovakia

left justify in out

„Nick má Lily naozaj rád,“ prezradil jeden. Ako uviedol ďalší, dvojica trávila 20. januára spoločné chvíle hraním bowlingu, pričom po celý večer pôsobili šťastne. Pár, ktorý spája dlhoročné priateľstvo, svedkovia zahliadli aj v kalifornskom lyžiarskom stredisku Mammoth Mountain.

 

Iný zdroj blízky 23-ročnému rodákovi z amerického Dallasu však trvá na tom, že ich vzťah je neformálny. „Nick je slobodný a užíva si to,“ uviedol kamarát bývalého člena zoskupenia Jonas Brothers.

 

Skupina, ktorú tvorili aj jeho bratia Kevin a Joe, vydala do rozpadu v roku 2013 štyri štúdiové albumy. Spevák, ktorý má na konte tiež sólové nahrávky Nicholas Jonas (2005) a Nick Jonas (2014), v roku 2015 ukončil takmer dvojročný vzťah s Miss USA a Miss Universe 2012 Oliviou Culpo. Médiá ho spájali aj s 36-ročnou americkou herečkou Kate Hudson.


Dvadsaťšesťročná rodáčka z anglického mesta Guildford, známa účinkovaním v snímkach Zrodenie šampióna (2009), Kazateľ (2011), S láskou, Rosie (2014) či Snehulienka (2012), ešte v máji minulého roka oznámila návrat k anglickému kolegovi Jamiemu Campbellovi. Dvojica, ktorá si spoločne zahrala v dobrodružnom fantasy Nástroje smrteľníkov: Mesto z kostí (2013), tvorila pár od júla 2012 do augusta 2013. O ich opätovnom rozchode sa však špekulovalo už vlani v októbri. Dcéra hudobníka Phila Collinsa v minulosti randila aj so Zacom Efronom či Taylorom Lautnerom. Spájali ju tiež s austrálskym hercom Thomasom Cocquerelom alebo Američanom Chrisom Evansom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona