Nick Jonas rokuje o úlohe v remakeu filmu Jumanji

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 15:26 • 2 min
Nick Jonas rokuje o úlohe v remakeu filmu Jumanji

LOS ANGELES - Americký spevák a herec Nick Jonas rokuje o úlohe v snímke pripravovanom novom spracovaní snímky Jumanji (1995). V remakeu Jakea Kasdana by sa tak mohol predstaviť po boku Jacka Blacka a Dwaynea Johnsona, ktorý stvárni jednu z hlavných postáv a je tiež producentom novinky. Herecké obsadenie pravdepodobne doplní aj komik Kevin Hart, jeho účasť však ešte nikto oficiálne nepotvrdil.

slovakia

left justify in out

Na novinke sa budú okrem Kasdana podieľať aj producenti Matt Tolmach, Mike Weber, Bill Teitler, Ted Field a scenáristická dvojica Scott Rosenberg a Jeff Pinkner. Scenár vzniká na motívy rovnomennej knihy od amerického spisovateľa Chrisa Van Allsburga, ktorý sa pod pripravovanú snímku podpíše ako výkonný producent. Nakrúcanie sa začne v auguste v havajskom Honolulu. Americká premiéra snímky je naplánovaná na 28. júla 2017.

 

Dvadsaťtriročný Nicholas Jerry Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Joe. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). V roku 2013 však formácia oznámila koniec činnosti a Nick Jonas sa rozhodol pokračovať v sólovej kariére, ktorú odštartoval štúdiovkou Nicholas Jonas (2005). V roku 2010 vydal s formáciou The Administration album Who I Am. Predvlani ponúkol druhý sólový počin s názvom Nick Jonas. V júni vydal štúdiovku Last Year Was Complicated. Ako herec sa predstavil napríklad v trileri Slepo zamilovaný (2015) či seriáli Kingdom (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies