Nick Diaz skončil vo väzbe! Zatýkalo ho 12 policajných jednotiek

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 15:55 • 2 min
Nick Diaz skončil vo väzbe! Zatýkalo ho 12 policajných jednotiek

BRATISLAVA - Pred pár dňami vzali do väzby 34-ročného muža, volal sa Nickolas R. Diaz. Vtedy ešte nebolo zrejmé, či ide o zápasníka UFC, staršieho z bratov Diazovcov Nicka. Ale o pár hodín sa správa potvrdila. Išlo o drsniaka zo Stocktonu.

slovakia

left justify in out

Podľa dostupných informácií bolo všetko kvôli žene, ktorá už dva roky neustále obťažuje Nicka Diaza. Obťažovala ho telefonátmi, zo samovraždou dokonca tvrdila, že je od Diaza tehotná. Informácie sú od jedného známeho Diaza.

 

"Boli to denne tisícky telefonátov Nickovi aj jeho rodine, prenasledovala ho atď. Vegas je maličký a predvčerom sa zasa stretli. Nick by nikomu neublížil bez príčiny, takže muselo to byť v rámci seba obrany si myslím." Povedal Diazov známy.

 

Na Diaza bolo vyslaná policajná jednotka ktorej sa odmietol vzdať a dokonca sa s nimi pobil. Následne boli vyslané posily čo predstavovalo ďalších jedenásť policajných jednotiek. Diaz bol prevzatý do väzby, kaucia na oslobodenie bola stanovená na 18 000 dolárov. Momentálne ešte je ale vo väzbe až do pojednávania.

 

Vedenie UFC o incidente vie, a sledujú ďalší vývoj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies