Nick Cave & The Bad Seeds  zverejnili video s názvom Steve McQueen

NETKY.SK • 1 Apríl 2017, 15:17 • 2 min
Nick Cave & The Bad Seeds  zverejnili video s názvom Steve McQueen

BRATISLAVA - Austrálska rocková kapela Nick Cave & The Bad Seeds zverejnila video s názvom Steve McQueen.

slovakia

left justify in out

V čiernobielej novinke je možné vidieť formáciu počas práce v štúdiu na piesni Girl in Amber, zatiaľ čo 59-ročný líder recituje báseň.

Zábery pochádzajú z filmu One More Time With Feeling (2016), ktorý dokumentuje prácu na zatiaľ poslednom albume kapely s názvom Skeleton Tree (2016), no zachytáva tiež spevákov smútok a dopad tragickej smrti 15-ročného syna Arthura na jeho tvorbu. O réžiu filmu sa postaral Andrew Dominik.

Formácia Nick Cave & The Bad Seeds vznikla v roku 1983 po rozpade skupiny The Birthday Party. Debutovali o rok neskôr albumom From Her To Eternity, po ktorom vydali ďalších pätnásť štúdioviek, vrátane tej zatiaľ poslednej, spomínanej Skeleton Tree (2016). Na konte majú tiež štyri koncertné záznamy a dve kompilácie. Na jeseň absolvujú európske turné, v rámci ktorého vystúpia aj 24. októbra vo varšavskej hale Torwar, 26. októbra v pražskej O2 Arene a 1. novembra vo viedenskej Stadthalle.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies