Nick Carter v biografii odhalí problémy s alkoholom a drogami

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 09:43 • 2 min
Nick Carter v biografii odhalí problémy s alkoholom a drogami

BRATISLAVA - Americký spevák Nick Carter, známy zo skupiny Backstreet Boys, vydá autobiografiu s názvom Facing the Music and Living to Talk About It.

slovakia

left justify in out

Kniha sa dostane na pulty predajní 24. septembra prostredníctvom vydavateľstva Bird Street Books. Titul bude odhaľovať detaily o spevákovom dospievaní počas pôsobenia v známom boybande, ale aj o vzťahoch v jeho rodine. Čitatelia sa dozvedia aj o jeho problémoch s drogami a alkoholom či o bolesti, ktorú mu spôsobilo tragické úmrtie mladšej sestry Leslie.

Backstreet Boys s Carterom v zostave sa sformovali v roku 1993 na Floride. Prostredníctvom vydavateľstva Jive Records vydali sedem štúdiových albumov - Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007) a This Is Us (2009). Na celom svete z nich predali viac ako 130 miliónov kópií. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Anywhere for You, Quit Playing Games (With My Heart), As Long as You Love Me, Everybody (Backstreet's Back), All I Have to Give, I Want It That Way, Show Me the Meaning of Being Lonely, Shape of My Heart alebo Drowning. V roku 2009 sa ako štvorčlenná formácia bez Kevina Richardsona po prvý raz predstavili na Slovensku, konkrétne v bratislavskej Sibamac aréne NTC. V súčasnosti pripravujú už v obnovenej päťčlennej zostave nový štúdiový album. Nahrávka, na ktorej Brian Littrell, Nick Carter, Howie Dorough, A.J. McLean a Kevin Richardson pracovali s producentom Martinom Terefeom, vyjde pri príležitosti 20. výročia vzniku formácie. 

Tridsaťtriročný Carter je od februára zasnúbený so svojou priateľkou Lauren Kitt a nedávno sa objavili klebety o reality show, ktorá by sa mala venovať ich pripravovanej svadbe. Tieto informácie však poprel Carterov manažér. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona