Nick Cannon: Médiá klamú, Mariah Carey stále milujem

NETKY.SK • 4 September 2014, 14:09 • 2 min
Nick Cannon: Médiá klamú, Mariah Carey stále milujem

USA - Americký hudobník a herec Nick Cannon odmietol špekulácie o tom, že by jeho manželstvo so speváčkou Mariah Carey bolo v troskách.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný interpret na správy o rozchode zareagoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Počas posledných mesiacov som sa z pochopiteľných dôvodov vyhýbal sociálnym sieťam, no teraz cítim potrebu vyjadriť sa. V období, ktoré bolo náročné pre mňa aj celú moju rodinu, ma zarmucovalo, že médiá dokážu byť až také podlé. Z dôvodu, že sme nezverejňovali súkromné informácie, si ľudia o nás rýchlo začali vytvárať klamlivé predstavy a šíriť klebety,“ napísal na úvod. „Doteraz som nespravil žiadne vyhlásenie o mojom manželstve a ani to neurobím. Takže čokoľvek, čo zverejnil váš obľúbený bulvár, bol výmysel,“ pokračoval.

 

„V tomto náročnom období by som chcel požiadať všetkých civilizovaných ľudí, aby rešpektovali moju rodinu a celý tento proces. Čo ma najviac rozčuľuje, sú urážky adresované Mariah Carey. Navždy jej budem vďačný za to, že ma požehnala našimi deťmi. Navždy ju budem bezpodmienečne milovať a ešte oveľa viac. Mariah Carey je úžasná matka a ja jej dôverujem celým mojím srdcom. Takže vidieť v médiách správy, ktoré hovoria opak, je absurdné. Napriek tomu, že som chcel mlčať, nemôžem dovoliť, aby sa to dialo. Milujem Mariah Carey, a to sa nikdy nezmení!!!“ vyznal svoje city k manželke. 

 

„Ak chcú médiá zo mňa robiť zlého, fajn, no je nespravodlivé do toho zaťahovať nevinných ľudí. Aj iní majú svoje životy, rodiny a kariéry, a to, že ich rozoberajú médiá, je naozaj zlé a neprípustné. Ospravedlňujem sa každému, koho vtiahli do tejto neférovej drámy. Mimochodom, takzvaným zdrojom odkazujem: Snáď ten šek stál za to. Nestarajte sa o môj život, nech vás radšej trápi to, prečo vás zaujíma ten môj. A napokon fráza „problémy v raji“ je tá najhlúpejšia, akú som v živote počul. V živote by som niečo také nepovedal,“ dodal. 

 

Mariah Carey bola v rokoch 1993 až 1998 vydatá za Tommyho Mottolu. Na hudobnej scéne pôsobí od konca 80. rokov minulého storočia. Prvý, eponymný album vydala v roku 1990. Tento rok v máji uviedla na trh 14. radovú štúdiovku Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, 18 World Music Awards či päť cien Grammy. Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako All I Want For Christmas Is You, I'll Be There (feat. Trey Lorenz), Hero, Without You, Fantasy, Honey, My All, Heartbreaker (feat. Jay Z), We Belong Together alebo Touch My Body. Venuje sa tiež herectvu. Nick Cannon má na konte dva štúdiové albumy Nick Cannon (2003) a White People Party Music (2014). Dvojica sa spoznala pri nakrúcaní videoklipu k singlu Bye Bye. Zosobášili sa 30. apríla 2008. V apríli 2011 Carey porodila dvojičky, ktorým dali mená Monroe a Moroccan Scott.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona