Nick Broomfield nakrúti dokument o Whitney Houston, chce zistiť, čo jej zničilo život

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 15:57 • 2 min
Nick Broomfield nakrúti dokument o Whitney Houston, chce zistiť, čo jej zničilo život

LONDÝN - Anglický režisér Nick Broomfield pripravuje dokument o zosnulej americkej speváčke Whitney Houston.

slovakia

left justify in out

Filmár bude v novinke s názvom Whitney "pátrať po faktoroch, ktoré vytvorili a neskôr zničili speváčku, ktorú opisujú ako majiteľku jedného z najväčších hlasov ostatných 50 rokov". Za projektom stojí BBC Two.


Nick Broomfield už má na konte niekoľko dokumentov, patria medzi ne napríklad Kurt & Courtney (1998), Biggie and Tupac (2002), Aileen: Life and Death of a Serial Killer (2003) alebo Sex: My British Job (2013). Za dokument Soldier Girls (1981) získal cenu BAFTA či Veľkú cenu poroty na festivale Sundance. Režíroval tiež napríklad drámu Ghosts (2006) alebo vojnový film Bitka o Hadithu (2007).


Whitney Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi ako I Will Always Love You, Greatest Love Of All, Saving All My Love For You či I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me), našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies