Nick a Vanessa Lacheyovci sú trojnásobní rodičia

NETKY.SK • 27 December 2016, 08:52 • 2 min
Nick a Vanessa Lacheyovci sú trojnásobní rodičia

BRATISLAVA - Americký spevák, skladateľ, herec a producent Nick Lachey, známy zo skupiny 98 Degrees, a jeho manželka Vanessa sa stali trojnásobnými rodičmi.

slovakia

left justify in out

Radostnú správu oznámila 36-ročná modelka, keď prostredníctvom služby Instagram zverejnila záber, na ktorom ju za prsty drží rúčka jej novorodeného syna.

 

 

 

Chlapec, ktorý prišiel na svet predčasne, sa narodil na Štedrý deň. Rodáčka z Filipín a jej o sedem rokov starší manžel mu dali meno Phoenix Robert. Dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 2011, vychováva tiež štvorročného syna Camdena Johna a takmer dvojročnú dcéru Brooklyn Elisabeth.

 

Nicholas Scott "Nick" Lachey sa preslávil vďaka spomínanej skupine 98 Degrees. Ako sólový interpret vydal štúdiovky SoulO (2003), What's Left of Me (2006), A Father's Lullaby (2013) a Soundtrack Of My Life (2014). Objavil sa i v niekoľkých seriáloch. Zviditeľnil sa tiež manželstvom so speváčkou a herečkou Jessicou Simpson, ktoré diváci televízie MTV sledovali aj prostredníctvom reality šou Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005). Jeho súčasná manželka sa venuje aj moderovaniu či herectvu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona