Nick a Vanessa Lacheyovci sa stali dvojnásobnými rodičmi

NETKY.SK • 7 Január 2015, 12:41 • 2 min
Nick a Vanessa Lacheyovci sa stali dvojnásobnými rodičmi

USA - Americký spevák, skladateľ, herec a producent Nick Lachey, známy zo skupiny 98 Degrees, a jeho manželka Vanessa, sa stali dvojnásobnými rodičmi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná moderátorka, herečka a modelka o tom informovala prostredníctvom webstránky www.vanessalachey.com. „Je tu!!!! Nick, Camden a ja vám s nadšením oznamujeme narodenie nášho rozkošného a nádherného dievčatka Brooklyn Elisabeth Lachey! Narodila sa 5. januára 2015 o 17:17. Vážila 7 libier a 15 uncí a merala 21 palcov (3600 gramov a 53 centimetrov, pozn. SITA) a hneď si získala naše srdcia,“ vyjadrila sa šťastná mamička, ktorá má so spevákom aj dvojročného syna Camdena Johna.

 

 

„O tejto chvíli, o dni, keď stretnem moje malé dievčatko, som snívala už veľmi dlho. Kamarátka mi nedávno povedala, že tento deň bude magický, pretože spoznám svoju najlepšiu priateľku. Nedokážem popísať, aký bol pocit držať ju po prvý raz v náručí. Mamina, ocko a veľký braček Cam ťa už teraz veľmi ľúbia Brooklyn! Ďakujeme každému z vás za lásku a podporu, veľa to pre našu rodinu znamená,“ doplnila herečka. 

 

To, že dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 2011, bude mať druhé dieťa, napísal 41-ročný interpret vlani v júli na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. „Nedokážem si predstaviť lepší spôsob, ako osláviť tri roky manželstva s mojou krásnou Vanessou, než je toto,“ dopísal bývalý manžel speváčky Jessicy Simpson k fotografii syna, ktorý pobehuje v piesku okolo nápisu „Je to dievča“. Pár sa nového prírastku nevedel dočkať. Po tom ako prišiel na svet Camden John, spevák niekoľkokrát vyhlásil, že s manželkou chcú mať aj ďalšie deti. 

 

Nick Lachey sa preslávil vďaka skupine 98 Degrees, ktorá bola populárna predovšetkým v 90. rokoch minulého storočia. Zoskupeniu sa na celom svete podarilo predať vyše desať miliónov nahrávok. Ako sólový interpret vydal štyri štúdiovky - SoulO (2003), What's Left of Me (2006), A Father's Lullaby (2013), ktorú venoval synovi, a Soundtrack Of My Life (2014). Objavil sa i v niekoľkých seriáloch. Zviditeľnil sa tiež manželstvom so speváčkou a herečkou Jessicou Simpson, ktoré diváci televízie MTV sledovali aj prostredníctvom reality šou Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005). Jeho súčasná manželka uvádzala na MTV reláciu TRL (Total Request Live), ktorú televízia vysielala v rokoch 1998 až 2008. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies