Nick a Vanessa Lacheyovci čakajú tretieho potomka

NETKY.SK • 3 September 2016, 12:58 • 2 min
Nick a Vanessa Lacheyovci čakajú tretieho potomka

USA - Americký spevák, skladateľ, herec a producent Nick Lachey, známy zo skupiny 98 Degrees, a jeho manželka Vanessa čakajú tretieho potomka.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná rodáčka z Filipín o tom informovala prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila rodinnú fotografiu pred dverami nového domu. Na fotke má tiež zvýraznené tehotenské bruško v srdiečku, pod ktorým je nápis oznamujúci, že najnovší člen rodiny by sa mal narodiť na jar 2017.
Dvojica sa zosobášila v roku 2011. V septembri 2012 sa im narodil syn Camden John a vlani v januári dcéra Brooklyn Elisabeth.


Štyridsaťdvaročný Nick Lachey sa preslávil vďaka skupine 98 Degrees. Zoskupeniu sa na celom svete podarilo predať vyše desať miliónov nahrávok. Ako sólový interpret vydal štúdiovky SoulO (2003), What's Left of Me (2006), A Father's Lullaby (2013) a Soundtrack Of My Life (2014). Objavil sa i v niekoľkých seriáloch. Zviditeľnil sa tiež manželstvom so speváčkou a herečkou Jessicou Simpson, ktoré diváci televízie MTV sledovali aj prostredníctvom reality šou Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005). Jeho súčasná manželka sa venuje moderovaniu či herectvu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies