Nicholsonová: Nová strana s menami ako Korčok, Dzurinda a Mikloš by ľuďom priniesla nádej

NETKY.SK • 11 August 2022, 17:19 • 2 min
Nicholsonová: Nová strana s menami ako Korčok, Dzurinda a Mikloš by ľuďom priniesla nádej

BRATISLAVA - Aj keď mnohé médiá priniesli informáciu, že Nicholsonová zakladá novú stranu, bývalá SaS-kárka hovorí, že zatiaľ nad tým len uvažuje.

slovakia

left justify in out

Jej slová v relácii TV JOJ Na Hrane si mnohí vysvetlili tak, že ide už o hotovú vec. Šumy ale neustávajú, nie je to tak dávno, čo minister Korčok pre médiá uviedol, že sa do žiadnej inej strany nechystá a plánuje zostať u liberálov Richarda Sulíka. 

 

„Včera vybuchol titulok: NICHOLSONOVÁ ZAKLADÁ STRANU. Chcem k tomu povedať niekoľko zásadných vecí: Ďakujem všetkým, ktorí sa na mňa okamžite obrátili, že chcú pomáhať, že chcú vstúpiť, že majú záujem o miesto na kandidátke. Aj ten okamžitý a veľký záujem hovorí o tom, že Slovensko je tehotné na nový politický subjekt, a že viacerým by to vyriešilo dilemu, koho voliť v nadchádzajúcich voľbách, či už budú v riadnom termíne, alebo predčasné." uviedla politička na sociálnej sieti.

 

 

 

img

 

Nová nádej

 

„Keď si prečítate prepis rozhovoru, zistíte, že som nohami pevne na zemi a nesľubujem nesplniteľné. Ja sama neviem, koho voliť. Existujúce politické subjekty v koalícii aj v opozícii mi zobrali nádej, že na Slovensku môže byť lepšie. Som presvedčená, že nová politická strana s menami významných politikov ako Korčok, Dzurinda a Mikloš by mohli priniesť novú nádej pre mnohých stratených a zmätených voličov. Ale vec nestojí tak, či niečo založí Nicholsonová. Subjekt, v ktorom by sa stretli silní lídri, silná proeurópska strana s jasnou víziou pre krajinu, bude mať zmysel, či už tam bude alebo nebude Nicholsonová,"  ozrejmila europoslankyňa.

 

obrazok

 

V rozhovore pre TV JOJ uviedla, že sa rozprávala s Dzurindom a Miklošom, Dzurinda sa podľa nej stretáva s ľuďmi, ktorýchsieťuje." Dodala, že ak by vznikol nový subjekt, mal by mať záujem aj o hlasy voličov mimoparlamentného Hlasu-SD. SaS podľa nej nemá potenciál a jej šéf Richard Sulík ju nemá komu odovzdať. Návrat do strany pre ňu nemá veľký zmysel.

 

Prečítajte si aj: Naď: „Sulík chce odísť na ranč, predtým chce zničiť Matoviča." Čo na to Juraj Krúpa?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona