Nicholasa Brendona zatkli za krádež

NETKY.SK • 18 Február 2015, 09:24 • 2 min
Nicholasa Brendona zatkli za krádež

LOS ANGELES - Amerického herca Nicholasa Brendona zatkli a obvinili z krádeže.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročného predstaviteľa Xandera Harrisa zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003) zadržali po tom, ako v hoteli Hilton vo floridskom meste Fort Lauderdale pod vplyvom alkoholu poškodil izbu, pričom spôsobil škodu za 450 dolárov (v prepočte približne 390 eur) a taktiež odmietol zaplatiť za jedlo a nápoje v hodnote 380 dolárov (približne 330 eur). Opitý potom zaspal v kancelárii jedného zo zamestnancov hotela.


"Nicholas nanešťastie bojuje s chorobou, ktorej mnohí z nás nerozumejú. Pracujeme s ním, aby sa situácia zlepšila a pozeráme sa do budúcnosti. Svoje činy veľmi ľutuje a to, čo sa stalo minulú noc, vníma veľmi vážne. Naozaj sa postaráme o to, aby sme v budúcnosti zaistili jeho bezpečnosť," uviedli na margo incidentu hercovi zástupcovia.


Rodák z Los Angeles, ktorý sa nedávno rozišiel s manželkou Moondou Tee, mal podobné problémy aj vlani v októbri v hoteli v Boise v americkom štáte Idaho, kde robil výtržnosti. Brendon bol podľa vyhlásenia polície pod vplyvom alkoholu a liekov a nerešpektoval pokyny dôstojníkov, aby zostal sedieť, kým oni vypočúvali svedkov. Keď sa opakovane snažil odísť, policajti ho zatkli, odviezli do väzby a obvinili z poškodzovania cudzieho majetku a neuposlúchnutia policajných pokynov. Herec sa následne začal liečiť.


Nicholas Brendon sa preslávil vďaka spomínanému seriálu Buffy, premožiteľka upírov. Okrem toho je známy aj ako Kevin Lynch, ktorého od roku 2007 stvárňuje v televíznom projekte Myšlienky vraha (2005). Taktiež sa objavil aj v seriáli Kuchynské dôvernosti (2005 - 2006) alebo snímkach Ostrov zabudnutia (2002) či Coherence (2013).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies