Nicholasa Brendona zatkli tento rok už po tretí raz

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 09:49 • 2 min
Nicholasa Brendona zatkli tento rok už po tretí raz

LOS ANGELES - Americký herec Nicholas Brendon skončil v sobotu 16. mája opäť v rukách polície.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročného rodáka z Los Angeles zadržali v meste Myrtle Beach v Južnej Karolíne pre opitosť na verejnosti. Ide pritom už o jeho tretie tohtoročné zatknutie. Krátko po incidente napísal na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter, že sa k celej veci nebude vyjadrovať, v nedeľu však zverejnil fotografiu z pláže nachádzajúcej sa v spomínanom meste. "Twatteri, všetkých vás milujem. Liečivé vody Myrtle Beach. Všetci sme iba ľudia," napísal k obrázku, na ktorom je do pol pása nahý.


Herec skončil za mrežami naposledy v polovici marca, keď ho obvinili z výtržností a ničenia majetku hotela vo floridskom Tallahassee. Do hotela, kde sa zdržiaval, zavolal políciu sám Brendon. Nahlásil totiž, že mu ukradli telefón a peňaženku, pred hliadkou však tieto tvrdenia odvolal. To, že nič nezmizlo, napokon potvrdili aj ochrancovia zákona. Od manažéra zariadenia sa navyše dozvedeli, že Brendon počas svojho pobytu užil alkohol a lieky, zničil nábytok a dekorácie v jednej z izieb a po hoteli sa prechádzal v roztrhanom a mokrom oblečení. Na šatách mal tiež škvrny po zubnej paste a krvi, o čom sa na vlastné oči presvedčili aj členovia policajnej hliadky. Škodu, ktorú svojím konaním spôsobil, odhadujú na dvesto až tisíc amerických dolárov.


Predstaviteľa Xandera Harrisa zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003) zadržali aj vo februári, keď pod vplyvom alkoholu vyčíňal v hoteli Hilton v meste Fort Lauderdale na Floride. Brendon, ktorý sa pred niekoľkými mesiacmi rozišiel s manželkou Moondou Tee, mal podobné problémy aj vlani v októbri v hoteli v Boise v štáte Idaho. Brendon bol podľa vyhlásenia polície pod vplyvom alkoholu a liekov a nerešpektoval pokyny dôstojníkov, aby zostal sedieť, kým oni vypočúvali svedkov. Keď sa opakovane snažil odísť, policajti ho zatkli, odviezli do väzby a obvinili z poškodzovania cudzieho majetku a neuposlúchnutia policajných pokynov. Herec následne sľúbil, že vyhľadá odbornú pomoc.


Nicholas Brendon sa preslávil vďaka spomínanému seriálu Buffy, premožiteľka upírov. Okrem toho je známy aj ako Kevin Lynch, ktorého v rokoch 2007 až 2014 stvárňoval v televíznom projekte Myšlienky vraha (2005). Taktiež sa objavil aj v seriáli Kuchynské dôvernosti (2005 - 2006) alebo snímkach Ostrov zabudnutia (2002) či Coherence (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies