Nicholas Brendon sa priznal k napadnutiu priateľky

NETKY.SK • 6 December 2015, 10:16 • 2 min
Nicholas Brendon sa priznal k napadnutiu priateľky

BRATISLAVA - Americký herec Nicholas Brendon sa priznal k napadnutiu priateľky. Štyridsaťštyriročný rodák z Los Angeles podľa prokurátorov nepôjde do väzenia, ak úspešne absolvuje protidrogový a protialkoholický program a rok sa bude vyhýbať problémom.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo 30. septembra v Saratoga Springs v štáte New York. Žena uviedla, že priniesla predstaviteľovi Xandera Harrisa zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003) do hotela zopár osobných vecí, no keď chcela odísť, Brendon jej zobral kľúče od auta a zničil jej mobilný telefón, pretože chcel, aby s ním zostala. Herec strávil noc vo väzbe a obvinili ho zo spôsobenia škody, lúpeže a dusenia.


Brendon mal tento rok viacero problémov so zákonmi. Vo februári vyčíňal pod vplyvom alkoholu v hoteli Hilton v meste Fort Lauderdale na Floride. Za mreže sa dostal aj v marci, keď ho obvinili z výtržností a ničenia majetku hotela vo floridskom Tallahassee. Následne v rozhovore pre denník Tallahassee Democrat uviedol, že ho ako chlapca zneužívali. Zlé spomienky sa podľa vlastných slov snažil zaháňať konzumáciou alkoholu a užívaním liekov na spanie. Zatkli ho aj v polovici mája v meste Myrtle Beach v Južnej Karolíne pre opitosť na verejnosti. V júni nastúpil do liečebne, kde sa chcel dostať z depresie a zo závislostí od alkoholu a liekov.


Nicholas Brendon sa preslávil vďaka spomínanému seriálu Buffy, premožiteľka upírov. Okrem toho je známy aj ako Kevin Lynch, ktorého v rokoch 2007 až 2014 stvárňoval v televíznom projekte Myšlienky vraha (2005). Taktiež sa objavil v seriáli Kuchynské dôvernosti (2005 - 2006) alebo snímkach Ostrov zabudnutia (2002) či Coherence (2013).



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies