Nicholas Brendon sa ospravedlnil za zatknutie

NETKY.SK • 21 Október 2014, 12:29 • 2 min
Nicholas Brendon sa ospravedlnil za zatknutie

LOS ANGELES - Americký herec Nicholas Brendon, známy najmä zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003), sa ospravedlnil za piatkové zatknutie v súvislosti s incidentom, ku ktorému došlo v jednom z hotelov v Boise v štáte Idaho.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný rodák z Los Angeles sa pod vplyvom alkoholu a liekov dostal do konfliktu s personálom hotela a rozbil dekoratívny predmet. Po príchode policajtov nerešpektoval ich pokyny, aby zostal sedieť, kým oni vypočúvali svedkov. Keď sa opakovane snažil odísť, policajti ho zatkli, odviezli do väzby a obvinili z poškodzovania cudzieho majetku a neuposlúchnutia policajných pokynov. 

 

"Ospravedlňujem sa. Obvykle týmito slovami ukončujem podobné vyhlásenia, ale teraz nimi začínam, aby som zdôraznil, ako veľmi ma mrzí, že som sklamal svoju rodinu, fanúšikov a samého seba. Môžem to vysvetliť, ale nechcem hľadať výhovorky na svoje neakceptovateľné správanie. Uplynulých päť dní som užíval lekárom predpísané lieky na bolesť, pretože mám v kolene cystu, ktorú mi majú v pondelok operovať. Spravil som zlé rozhodnutie, že som zmiešal tieto lieky s alkoholom. Výsledok bol trápny a neprijateľný. Plánujem vyhľadať náležitú liečbu svojich zdravotných problémov rovnako ako aj mojich démonov. Ešte raz: Ospravedlňujem sa. Tieto dve slová nedokážu vyjadriť, ako veľmi ma to mrzí, ale znamenajú začiatok mojej liečby," napísal Brendon na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. 

 

Nicholas Brendon sa preslávil vďaka spomínanému seriálu Buffy, premožiteľka upírov, v ktorom hral Xandera Harrisa. Okrem toho je známy aj ako Kevin Lynch, ktorého od roku 2007 stvárňuje v televíznom projekte Myšlienky vraha (2005). Taktiež sa objavil aj v seriáloch Kuchynské dôvernosti (2005 - 2006) a Private Practice (2007 - 2013) alebo snímkach Psycho Beach Party (2000) a Demon Island (2002). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies