Nicholas Brendon podstúpi liečebný program

NETKY.SK • 20 Október 2015, 11:14 • 2 min
Nicholas Brendon podstúpi liečebný program

LOS ANGELES - Americký herec Nicholas Brendon pôjde na liečenie. Štyridsaťštyriročný rodák z Los Angeles o tom informoval prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

"Podstúpim 90-dňový liečebný program, počas ktorého sa budem snažiť dať sa dokopy. Ostatné tri roky sú pre mňa náročné. Mám za sebou niekoľko nevydarených pokusov o samovraždu. Naozaj chcem žiť a milovať a chcem byť plný radosti," uviedol herec a sľúbil, že o odchode na liečenie bude informovať.


Predstaviteľ Xandera Harrisa zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003) mal tento rok viacero problémov so zákonmi. Vo februári vyčíňal pod vplyvom alkoholu v hoteli Hilton v meste Fort Lauderdale na Floride. Za mreže sa dostal aj v marci, keď ho obvinili z výtržností a ničenia majetku hotela vo floridskom Tallahassee. Následne v rozhovore pre denník Tallahassee Democrat uviedol, že ho ako chlapca zneužívali. Zlé spomienky sa podľa vlastných slov snažil zaháňať konzumáciou alkoholu a užívaním liekov na spanie. Zatkli ho aj v polovici mája v meste Myrtle Beach v Južnej Karolíne pre opitosť na verejnosti. V júni nastúpil do liečebne, kde sa chcel dostať z depresie a zo závislostí od alkoholu a liekov. Nedávno ho zatkli v Saratoga Springs v štáte New York po tom, ako pod vplyvom alkoholu napadol svoju priateľku.


Nicholas Brendon sa preslávil vďaka spomínanému seriálu Buffy, premožiteľka upírov. Okrem toho je známy aj ako Kevin Lynch, ktorého v rokoch 2007 až 2014 stvárňoval v televíznom projekte Myšlienky vraha (2005). Taktiež sa objavil v seriáli Kuchynské dôvernosti (2005 - 2006) alebo snímkach Ostrov zabudnutia (2002) či Coherence (2013).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies