Nicastro s Peckhamom údajne končia v B. Bystrici

NETKY.SK • 20 Január 2015, 19:09 • 2 min
Nicastro s Peckhamom údajne končia v B. Bystrici

BANSKÁ BYSTRICA - Dvojica zámorských hráčov extraligovej hokejovej Banskej Bystrice sa údajne zaplietla do incidentu v banskobystrickej herni. Theo Peckham a Max Nicastro na základe toho údajne končia svoje pôsobenie pod Urpínom, vedenie klubu to však oficiálne nepotvrdilo.

slovakia

left justify in out

K výtržníctvu dvoch páchateľov malo dôjsť podľa tlačovej správy policajného zboru v pondelok medzi 16.30 a 17.00 h. "V priestoroch herne porozlievali pivo, rozbili asi dva poháre, rozhadzovali pomaranče po priestore herne a boli vyzvaní čašníčkou k uhradeniu účtu za vypité nápoje a spôsobenú škodu, toto odmietli, pričom následne po príchode pracovníkov SBS na ich výzvy k zaplateniu účtu taktiež nereagovali. Tento účet naďalej odmietali zaplatiť, pričom po verbálnej komunikácii s pracovníkmi SBS sa obaja postavili zo sedačky, pričom jeden z týchto mužov agresívne strčil jedného z pracovníkov SBS, následne priskočil druhý muž, ktorý pracovníka SBS chytil za sveter a tričko, ktoré z neho začal ťahať," uvádza sa v správe Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. 

 

Správu priniesol portál BBonline.sk. Športový manažér HC ’05 Banská Bystrica tieto informácie nepotvrdil a odmietol ich komentovať, nevyjadril sa ani k tomu, či s hráčmi ukončili spoluprácu. "Oficiálne stanovisko zaujmem, keď sa celá záležitosť prešetrí," povedal Vlastimil Plavucha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies