Niang nabúral Ferrari do stromu, polícia ho zatkla

NETKY.SK • 6 Február 2014, 12:19 • 2 min
Niang nabúral Ferrari do stromu, polícia ho zatkla

MMONTPELLIER - Francúzsky futbalista M'Baye Niang má problémy so zákonom. Iba 19-ročného útočníka Montpellieru, kde hosťuje ako kmeňový hráč AC Miláno, zatkla vo štvrtok ráno polícia.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je incident z nedeľňajšej noci, keď Niang nabúral svoje Ferrari do stromu blízko tréningového komplexu jeho klubu.Polícia sa teraz snaží objasniť, kto šoféroval luxusný automobil. Niang najskôr na svojom twitterovskom konte tvrdil, že on to nebol, ale po niekoľkých hodinách správu zo sociálnej siete zmazal. "Niang sa po predvolaní dostavil na policajnú stanicu, kde bol predbežne zadržaný," cituje policajný zdroj agentúra Reuters.
     
Muži zákona zároveň preverujú, či mal mladík v čase nehody platný vodičský preukaz. Niangovi sa v Montpellieri herne darí, keď po príchode z Milána strelil v štyroch zápasoch tri góly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies