Nialla Horana z One Direction zranili počas koncertu

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 11:00 • 2 min
Nialla Horana z One Direction zranili počas koncertu

AMSTERDAM - Nialla Horana z britsko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction zranil počas koncertu fanúšik alebo fanúšička.

slovakia

left justify in out

Neznáma osoba hodila počas vystúpenia v Amsterdame na pódium bližšie nešpecifikovaný predmet, pričom trafila spevákovo koleno. Práve to mu ale pred pár mesiacmi operovali.

 

Dvadsaťročný hudobník reagoval na zranenie prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Mohli by ste, prosím, obmedziť veci, ktoré hádžete na pódium. Pretože ste ma dnes v noci trafili do kolena a veľmi ma to bolí. Nechcem, aby to znelo ako sťažovanie, ale pred piatimi mesiacmi ma operovali, takže to stále trochu bolí a preto sa oň obávam," napísal a neskôr dodal, že koncert sa mu aj tak páčil. Na internete sa tiež objavilo video, v ktorom je vidieť, ako Horan kríva na pódiu. 

 

Formácia One Direction, ktorú okrem Horana tvoria Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012) a Midnight Memories (2013), pričom sú prvou skupinou, ktorej sa podarilo s prvými troma nahrávkami debutovať na vrchole amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte majú viac ako sto ocenení, medzi ktorými sú napríklad štyri BRIT Awards, štyri World Music Awards alebo tri Billboard Music Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona