Niall Horan z One Direction podstúpil operáciu kolena

NETKY.SK • 19 Január 2014, 11:14 • 2 min
Niall Horan z One Direction podstúpil operáciu kolena

LONDÝN - Zákrok mal väčší rozsah, než sa pôvodne plánovalo, ale bol úspešný.

slovakia

left justify in out

Írsky spevák Niall Horan, známy najmä ako člen chlapčenskej skupiny One Direction, podstúpil operáciu kolena. Fotografiu, na ktorej zachytili 20-ročného mladíka s barlami na letisku, zverejnil britský denník The Sun. Spevák sa následne k svojmu zdravotnému stavu vyjadril prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter: "Ahojte ľudia, viem, že väčšina z vás videla dnes tie obrázky! Áno, bol som na operácii kolena, ktorá mala oveľa väčší rozsah, než sa očakávalo. Chcel by som vám však povedať, že bola úplne úspešná," prezradil a zároveň požiadal, aby všetci rešpektovali jeho súkromie.

Formácia One Direction, ktorú okrem Nialla Horana tvoria aj Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla v novembri 2012 a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj s tretím albumom Midnight Memories, ktorý vyšiel vlani v novembri. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona