Niall Horan by rád vystúpil s Edom Sheeranom a Shawnom Mendesom

NETKY.SK • 2 Október 2017, 09:10 • 2 min
Niall Horan by rád vystúpil s Edom Sheeranom a Shawnom Mendesom

BRATISLAVA - Írsky spevák Niall Horan, známy z chlapčenskej formácie One Direction, by rád vystúpil s Edom Sheeranom a Shawnom Mendesom.

slovakia

left justify in out

"Páči sa mi ten nápad, keď s vami niekto vystúpi. Myslím si, že by to ľudia mohli robiť častejšie. Videl som spoločné predstavenie Eda a Shawna. Sme kamaráti, takže keby sme boli v rovnakom meste v rovnakom čase, bolo by úžasné spolu niečo predviesť," povedal spevák, ktorý vydá 20. októbra debutový sólový album Flicker. Z nahrávky už predstavil single This Town, Slow Hands a Too Much to Ask.

Niall James Horan sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, ktorú s ním pôvodne tvorili aj Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu opustil v marci roku 2015. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Malika už len ako štvorica. Získali viac ako dvesto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies