NHL: Zranený Lecavalier si zahrá najskôr v januári

NETKY.SK • 9 December 2013, 12:12 • 2 min
NHL: Zranený Lecavalier si zahrá najskôr v januári

PHILADELPHIA - Až do januára nemôže klub zámorskej hokejovej NHL Philadelphia Flyers rátať so skúseným útočníkom Vincentom Lecavalierom. Podľa správy generálneho manažéra Paula Holmgrena má 33-ročný center problémy s fraktúrou v oblasti dolnej časti chrbta.

slovakia

left justify in out

"V Dallase absolvoval röntgenové vyšetrenia, ktoré niečo odhalili. Preto sme ho v nedeľu poslali do Philadelphie, kde sa ho ujali kluboví lekári a urobili magnetickú rezonanciu," povedal pre oficiálny web profiligy Holmgren. Lecavaliera teraz čaká niekoľkodňový odpočinok a potom rehabilitácia. Kanadský útočník naposledy hral 30. novembra v Nashville, ďalšie tri stretnutia vynechal pre zdravotné problémy. "Predpokladám, že nebude hrať tri či štyri týždne," dodal Holmgren.

Lecavalier v tejto sezóne vynechal tri októbrové zápasy pre zranenie v dolnej časti tela a v novembri jeden duel po zásahu pukom do tváre. "Je veľmi náročné takého hráča nahradiť," myslí si manažér Flyers. V predchádzajúcich sezónach hviezda Tampy Bay dosiahla v tomto ročníku v 22 dueloch 9 gólov a 5 asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona