NHL: Zranenie v hornej časti tela vyradí Hossu na 2 až 3 týždne

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 19:36 • 2 min
NHL: Zranenie v hornej časti tela vyradí Hossu na 2 až 3 týždne

CHICAGO - Marián Hossa nedohral zápas Chicaga proti Pittsburghu.

slovakia

left justify in out

Zranenie slovenského hokejistu Mariána Hossu z Chicaga je vážnejšie, ako sa pôvodne predpokladalo. Podľa webu NHL.com bližšie nešpecifikovaná zdravotná indispozícia v hornej časti tela vyradí 35-ročného krídelníka na dva až tri týždne. Rodák zo Starej Ľubovne nedohral sobotňajší zápas NHL pod holým nebom na Soldier Field proti Pittsburghu. Trenčan sa naposledy na ľade objavil 6:34 min pred koncom prvej tretiny. V úvode druhej tretiny manažment Blackhawks potvrdil, že v stretnutí už nebude pokračovať. V prvej časti hry odohral Hossa počas šiestich striedaní 4:18 min. Skúsený krídelník sa zranil následkom narazenia na mantinel od Craiga Adamsa.

 

"Vyzerá to na dva až tri týždne. Niektorí chlapci preto dostanú viac času na ľade," povedal po pondelkovom tréningu "jastrabov" ich tréner Joel Quenneville. Slovenský útočník odohral v tejto sezóne 57 stretnutí, v ktorých strelil 24 gólov, pridal 26 asistencií a má aj 25 plusových bodov. 

 

Marián Hossa má za sebou v ostatnom čase viaceré zdravotné problémy. V minulej sezóne sa počas bojov o Stanleyho pohár trápil s boľavým chrbtom a vynechal aj všetky predsezónne zápasy na jeseň 2013. Vlani v novembri pre zranenie v dolnej časti tela neabsolvoval tri súboje NHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies