NHL: Zranenie Hossu nie je vážne, Quenneville: Vráti sa po Vianociach

NETKY.SK • 22 December 2015, 07:18 • 2 min
NHL: Zranenie Hossu nie je vážne, Quenneville: Vráti sa po Vianociach

CHICAGO - Zranenie slovenského hokejového útočníka Mariána Hossu síce nie je vážne, ale jeho Chicagu v zámorskej NHL bude opäť k dispozícii až po vianočnej prestávke. Informoval o tom portál nhl.nbcsports.com.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Hossa má zranenie v hornej časti tela, a preto nehral ani v uplynulom súboji, ktorý obhajca Stanleyho pohára vyhral nad San Jose 4:3 po predĺžení. Určite nenastúpi najbližšie proti Dallasu v utorok a mohol by byť k dispozícii na súboj 27. decembra proti Caroline.

 

"Dúfame, že bude hrať už po Vianociach. Nemyslím si, že ide o nejaké vážnejšie zranenie," povedal tréner Blackhawks Joel Quenneville.

 

Hossa síce nemá až také skvelé štatistiky ako v minulosti, no až na tri zápasy odohral v tejto sezóne za Chicago všetky s bilanciou 5 gólov a 11 asistencií v 31 dueloch. Je ale štvrtým najvyťaženejším útočníkom mužstva čo sa týka času na ľade (priemer 17:21 minúty).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona