NHL: Winter Classic odohrajú aj legendy Bostonu a Montrealu

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 14:40 • 2 min
NHL: Winter Classic odohrajú aj legendy Bostonu a Montrealu

FOXBOROUGH - Tradičný novoročný zápas Winter Classic pod holým nebom v zámorskej hokejovej NHL bude mať v sezóne 2015/2016 dokonca dvojitú zápletku.

slovakia

left justify in out

Kým 1. januára 2016 proti sebe nastúpia v ligovom meraní síl tímy tzv. Original Six - Boston Bruins a Montreal Canadiens, o deň skôr zažije bostonský Gillette Stadium (domovský stánok tímu amerického futbalu New England Patriots, pozn.) možno ešte zaujímavejšie hokejové predstavenie. Tohtoročný Silvester, teda predvečer ligového súboja, totiž prinesie duel legiend oboch spomenutých mužstiev, medzi Bostonom a Montrealom panuje dlhodobá poriadna rivalita.

 

Vo februári 2016 sa uskutočnia ešte dve stretnutia na štadiónoch bez strechy - najprv 21. februára na štadióne Minnesotskej univerzity vyzvú domáci Wild súperov z Chicaga a o šesť dní neskôr budú fanúšikovia hokeja v domovskom stánku bejzbalistov Colorada Rockies svedkami merania síl medzi "lavínami" z Denveru a "červenými krídlami" z Detroitu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies