NHL: Winter Classic je oficiálne vypredaný

NETKY.SK • 20 November 2013, 16:08 • 2 min
NHL: Winter Classic je oficiálne vypredaný

DETROIT - Tohtosezónny zápas zámorskej NHL Winter Classic, ktorý sa tentoraz na Nový rok uskutoční na Michigan Stadium v Ann Arbor pri Detroite, je oficiálne vypredaný.

slovakia

left justify in out

V prvý deň roka 2014 nastúpia na štadióne amerického futbalu proti sebe tímy Detroit Red Wings a Toronto Maple Leafs. Očakáva sa, že duel navštívi vyše 107-tisíc fanúšikov, čo bude najvyššia návšteva na hokeji v histórii. Zatiaľ rekord drží súboj na rovnakom štadióne medzi tímami michiganských univerzít, ktorý v roku 2010 navštívilo 104 173 divákov.

Winter Classic sa už tradične koná na otvorenom štadióne. Michigan Stadium patrí Michiganskej univerzite. V spomenutej lokalite a rovnako medzi Detroitom a Torontom sa mal uskutočniť duel pod holým nebom už v januári 2013, no pre výluku ho vedenie súťaže muselo zrušiť. "Sme nadšení, že zavítame na štadión The Big House. Okrem plánov, ktoré sme mali v súvislosti s plánovaným duelov v januári 2013, chceme zrealizovať ďalšie akcie," povedal pri prezentácii zápasu pre NHL.com komisár ligy Gary Bettman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies