NHL: Winnipeg chce angažovať Kopeckého

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 14:58 • 2 min
NHL: Winnipeg chce angažovať Kopeckého

WINNIPEG - Hokejový útočník Tomáš Kopecký sa možno bude sťahovať, aj keď Florida Panthers ho ľahko nepustí.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér Winnipegu Jets Kevin Cheveldayoff si vyhliadol 32-ročného odchovanca ako možnú posilu a angažovať by ho chcel už počas úvodných hodín otvoreného trhu s hráčmi v NHL. Kopecký má ešte rok platný kontrakt s Panthers a Jets musia ponúknuť adekvátnu protihodnotu, ak ho chcú získať. Na Floride majú problém s pravými krídelníkmi, okrem Kopeckého je pod zmluvou z hráčov, ktorí vedia hrať na tomto poste, už len Brad Boyes. Winnipeg má okrem Kopeckého vyhliadnutých aj obrancu Johnnyho Boychuka a krídelníka Michaela Grabnera.

 

Vicemajster sveta 2012 Kopecký je hráčom Floridy Panthers od sezóny 2011/2012, v poslednom ročníku vinou zranení nastúpil v NHL na 49 stretnutí, v ktorých strelil štyri góly a pridal osem asistencií. V lige debutoval v ročníku 2005/2006, odvtedy nastúpil na 514 stretnutí základnej časti s bilanciou 66+100. S Detroitom v roku 2008 a Chicagom o dva roky neskôr získal Stanleyho pohár. Informácie zverejnili denníky Winnipeg Sun a SunSentinel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona