NHL: Voráčkovi z Flyers nesadla úloha automechanika

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 17:21 • 2 min
NHL: Voráčkovi z Flyers nesadla úloha automechanika

PHILADELPHIA - Český hokejista Jakub Voráček sa v pondelok po zápase Philadelphie s Los Angeles Kings zahral na automechanika a snažil sa vymeniť prepichnutú pneumatiku na Porsche svojho spoluhráča z Flyers Clauda Girouxa.

slovakia

left justify in out

Oprava, ktorú na sociálnej sieti Twitter zdokumentoval ďalší hokejista Philadelphie Scott Hartnell, sa nepodarila a hráči museli zavolať profesionálnu pomoc.

 

"Ako keby dnešný deň nemohol byť ešte horší. Voráček sa snaží Girouxovi opraviť auto a ja to celé fotím," napísal pobavene Hartnell. Hviezdy Flyers nemali najlepšiu náladu, s Los Angeles prehrali 2:3 a prepustili konkurentom z New York Rangers 2. miesto v tabuľke Metropolitnej divízie. "Los Angeles má kvalitný tím, ktorý v tejto sezóne vyhral veľa zápasov. Neboli sme dostatočne kvalitní, aby sme tentoraz uspeli," povedal kapitán Flyers Giroux. Informácie zverejnil web hokej.cz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies