NHL: Vojnov trénuje individuálne, pred súd pôjde 1. decembra

NETKY.SK • 11 November 2014, 13:45 • 2 min
NHL: Vojnov trénuje individuálne, pred súd pôjde 1. decembra

LOS ANGELES - Ruský hokejista Viačeslav Vojnov začal s individuálnym tréningom po tom, ako ho vedenie zámorskej NHL suspendovalo na neurčitú dobu, pretože ho v druhej polovici októbra zatkla polícia pre podozrenie z domáceho násilia.

slovakia

left justify in out

Defenzívnu oporu klubu Los Angeles Kings neskôr prepustili, no Vojnov nemohol hrať ani sa pripravovať s "kráľmi". Dvadsaťštyriročného rodáka z mesta Čeľabinsk čaká pojednávanie na súde až 1. decembra a minimálne dovtedy by nemal participovať na aktivitách LA Kings.

 

Vojnov po incidente prostredníctvom obhajcu Craiga Renetzkého tvrdí, že svoju priateľku nikdy neudrel. Zatknutie obrancu údajne bolo totálne nedorozumenie. Malo vzniknúť z dôvodu, že ani jeden z dvojice partnerov nevie dobre po anglicky a polícia zle pochopila ich vysvetlenia. Renetzky sa s Vojnovom i jeho priateľkou rozprával za pomoci prekladateľa a zranenie, ktoré utrpela Vojnovova priateľka, pochádzalo podľa neho z nehody. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona