NHL: Vojnov manželku škrtil a žiadal rozvod

NETKY.SK • 5 Február 2015, 16:11 • 2 min
NHL: Vojnov manželku škrtil a žiadal rozvod

LOS ANGELES - Americký denník LA Times zverejnil detaily z policajného spisu v súvislosti s prípadom ruského hokejového obrancu Viačeslava Vojnova.

slovakia

left justify in out

Rus z tímu zámorskej NHL Los Angeles Kings sa rozsudok v prípade domáceho násilia dozvie 2. marca. Ešte predtým sa 25. februára uskutoční doplňujúci výsluch, ktorý pôvodne súd neplánoval. "Manželia sa začali hádať. Vojnov potom manželke strhol okuliare, ktoré boli súčasťou kostýmu na Halloween, zlomil ich a udrel ju do čeľuste. Príčinu incidentu Marta Varlamovová neuviedla. Konflikt pokračoval v spálni, kde Vojnov začal manželku škrtiť so slovami: 'Chcem rozvod' a 'Vypadni'. Hokejista ju potom niekoľkokrát kopol a keď žena vstala, sotil ju do televízneho prijímača na stene," uvádza sa v správe zámorského denníka.

 

K incidentu v dome v Redondo Beach údajne prišlo 19. októbra 2014. Vojnov po ňom ženu odviezol na ošetrenie do nemocnice v Torrance a následne ho zatkla polícia. Odvtedy je suspendovaný aj v NHL. 

 

Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára, ktorý reprezentoval Rusko na ZOH 2014 v Soči, obvinenia stále odmieta. Sudca Hector Guzman ešte v prvej polovici decembra na predbežnom konaní rozhodol, že existuje dostatok dôkazov proti rodákovi z mesta Čeľabinsk. Počas jedného z výsluchov Marta Varlamovová priznala, že ju manžel nebil prvýkrát. 

 

Rus sa na zákalde dištancu NHL nemôže podieľať na akejkoľvek oficiálnej akcii klubu a vo forme sa musí udržiavať individuálne. V prípade uznania viny hrozí hokejistovi maximálne deväťročné väzenie, ale aj deportácia z krajiny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona