NHL: Višňovský stále nemôže ani trénovať

NETKY.SK • 14 November 2013, 11:12 • 2 min
NHL: Višňovský stále nemôže ani trénovať

NEW YORK - Hokejový obranca Ľubomír Višňovský sa stále zotavuje z otrasu mozgu, od lekárov ešte nedostal povolenie, aby mohol začať s tréningovým procesom. Návrat skúseného 37-ročného rodáka z Topoľčian do zostavy New York Islanders je momentálne v nedohľadne.

slovakia

left justify in out

Višňovský zatiaľ nemôže trénovať ani mimo ľadu v posilňovni, podľa denníka Newsday sa však už blíži k tomuto bodu. Pred návratom musí slovenský obranca absolvovať viacero postupných krokov. Najskôr ho čakajú neurologické testy, potom kondičné tréningy na suchu, korčuliarske na ľade najskôr bez kontaktu a potom už aj so súbojmi s protihráčom a až následne bude môcť hrať aj zápasy. Od chvíle, keď dostane od lekárov zelenú na prípravu, to však potrvá aspoň dva týždne. 

Višňovský utrpel otras mozgu pred vyše troma týždňami po zákroku Čecha Radka Dvořáka z Caroliny. Pre Islanders je to citeľná strata, keďže patril medzi najvyťažovanejších obrancov. Majster sveta 2002 odohral v tejto sezóne osem stretnutí, v ktorých strelil gól a pridal dve asistencie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies