NHL: Višňovský sa vráti po prestávke pre Zápas hviezd

NETKY.SK • 22 Január 2015, 10:48 • 2 min
NHL: Višňovský sa vráti po prestávke pre Zápas hviezd

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský by sa mal do zostavy New Yorku Islanders vrátiť po zranení po nadchádzajúcej prestávke, ktorú vyplní Zápas hviezd.

slovakia

left justify in out

Rovnako by už mal hrať aj útočník Michail Grabovskij. Obaja pre zdravotné problémy vynechali posledné zápasy. V utorok však absolvovali kompletný tréning, následne mužstvo dostalo voľno. Najbližší zápas odohrajú Islanders na budúci utorok proti mestskému rivalovi Rangers. Informuje o tom New York Post.

 

Višňovského trápia problémy v hornej časti tela a od 4. januára je na listine zranených. Rodák z Topoľčian absentoval v posledných siedmich stretnutiach ostrovanov. Tridsaťosemročný obranca mal zdravotné problémy už aj v predchádzajúcich fázach tejto sezóny. V 29 stretnutiach ročníka získal jedenásť bodov za tri góly a osem asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona