NHL: Višňovský sa približuje k Soči, bude trénovať s Islanders

NETKY.SK • 19 Január 2014, 15:01 • 2 min
NHL: Višňovský sa približuje k Soči, bude trénovať s Islanders

NEW YORK - Ľubomír Višňovský by sa do hry mohol vrátiť podľa zámorských médií už týždeň pred olympijskou prestávkou.

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejista Ľubomír Višňovský je pripravený urobiť ďalší krok pri návrate na ľadové plochy a jeho štart na zimných olympijských hrách v Soči vyzerá byť reálnejší. Obranca New York Islanders počas posledného týždňa začal s individuálnymi korčuliarskymi tréningami a úspešne absolvoval aj dôležité neurologické vyšetrenia. V nedeľu by sa mal prvýkrát objaviť na ľade aj so spoluhráčmi, o čom informuje zámorský denník Newsday.

Višňovský si na tréningu oblečie dres, ktorým sa odlíši od kolegov. Bude sa zatiaľ vyhýbať kontaktu. Pred návratom do zápasového diania ešte bude musieť dostať od lekárov povolenie na kontaktný tréning a zároveň získať aj stratenú kondíciu. Podľa Newsday by sa mohol naplno vrátiť na ľad v poslednom týždni pred olympijskou prestávkou. 

Tridsaťsedemročný rodák z Topoľčian utrpel 19. októbra po zákroku Radka Dvořáka z Caroliny otras mozgu, z ktorého sa doteraz zotavuje. Ľubomír Višňovský patril až do zranenia v tejto sezóne medzi najvyťažovanejších obrancov Islanders. Majster sveta 2002 v nej odohral osem stretnutí, v ktorých strelil gól a pridal dve asistencie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies