NHL: Višňovský s Kopeckým už nepokračujú v kempe Chicaga

NETKY.SK • 29 September 2015, 10:15 • 2 min
NHL: Višňovský s Kopeckým už nepokračujú v kempe Chicaga

CHICAGO - Slovenskí hokejisti Ľubomír Višňovský a Tomáš Kopecký si v nastavajúcom ročníku NHL neoblečú dres Chicaga. Blackhawks oboch v pondelok vyradili z predsezónneho kempu. Z pôvodnej skupiny piatich slovenských zástupcov v ňom zostalo už len útočné duo Marián Hossa, Marko Daňo. Informoval oficiálny web NHL.

slovakia

left justify in out

Spoločne so štvoricou menovaných sa na kempe zúčastnil aj talentovaný útočník Radovan Bondra, no neprežil jednu z prvých redukcií. Z Chicaga sa sťahuje do juniorského tímu Vancouver Giants, v ktorom by mal stráviť nasledujúcu sezónu. Tridsaťdeväťročný Višňovský to skúšal za "jastrabov" po troch sezónach v drese NY Islanders. V minulom ročníku odohral 53 duelov v základnej časti, strelil v nich päť gólov a pridal pätnásť asistencií. Celkovo má v profilige na konte 883 zápasov a štrnásť strávených sezón v dresoch LA Kings, Edmontone, Anaheime a NY Islanders.

 

Svoj návrat do Chicaga si úspešnejšie predstavoval aj Tomáš Kopecký. Víťaz Stanleyho pohára s tímom v roku 2010 prišiel z Floridy, kde strávil uplynulých päť rokov. Do tímu "panterov" ho vytrejdovali práve Blackhawks. V NHL odohral 578 duelov s bilanciou 68 gólov a 106 asistencií.

 

Súpiska Blackhawks naberá postupne svoj reálny sezónny obraz. Zostalo v nej 34 hráčov - traja brankári, jedenásť obrancov a dvadsať útočníkov vrátane Daňa s Hossom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies