NHL: Višňovský po troch mesiacoch opäť na korčuliach

NETKY.SK • 15 Január 2014, 08:41 • 2 min
NHL: Višňovský po troch mesiacoch opäť na korčuliach

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský začal po otrase mozgu opäť korčuľovať, zatiaľ však len individuálne. Stále nie je jasné, kedy sa zapojí do tréningového procesu v jeho klube NHL New York Islanders.

slovakia

left justify in out

Višňovský nedávno dostal od klubových lekárov povolenie trénovať v posilňovni a podľa denníka Newsday si v pondelok prvýkrát od októbrového zranenia obul korčule. Stále však nie je známe, kedy sa pripojí k spoluhráčom a začne s nimi trénovať - najprv bez kontaktu a potom aj so súbojmi. Jeho štart na februárovom olympijskom turnaji v Soči je tak stále neistý.

Tridsaťsedemročný skúsený zadák utrpel otras mozgu 19. októbra pri zákroku Rileyho Nasha z Caroliny. Majster sveta z Göteborgu 2002 patril až do zranenia medzi najvyťažovanejších obrancov Islanders, v prebiehajúcej sezóne stihol odohrať v NHL osem zápasov, v ktorých dal gól a pridal dve asistencie.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies