NHL: Višňovský nedokončil tréning, má problémy s chrbtom

NETKY.SK • 30 September 2014, 09:33 • 2 min
NHL: Višňovský nedokončil tréning, má problémy s chrbtom

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský má problémy s chrbtom, pre ktoré nedokončil ani pondelkový ranný tréning v jeho zámorskom tíme New York Islanders. Skúsený zadák dostal podľa denníka Newsday kŕče a z ľadu mu museli pomôcť tréneri.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia newyorského klubu informovali, že budú jeho zdravotný stav každý deň monitorovať. Podľa redaktora Arta Staplea z Newsday odchádzal Višňovský z ľadu napriek kŕčom vysmiaty a nevyzeral byť situáciou znepokojený, zrejme však vynechá zvyšné prípravné zápasy "ostrovanov" pred nadchádzajúcou sezónou NHL.

 

Pokiaľ by Višňovský nemohol nastúpiť v úvode sezóny, bola by to pre Islanders citeľná strata. Tréner Jack Capuano sa ešte pred pár dňami veľmi pochvalne vyjadroval na adresu veterána so skúsenosťami z trinástich sezón NHL. "Ľubo je líder, ostrieľaný harcovník, ktorý vie podržať puk a upokojiť hru. Ak je na ľade, máme väčšinou puk vo svojej moci. Obranná dvojička Hickey - Višňovský hrala dosiaľ výborne. Dúfam, že mu zdravie vydrží," povedal Capuano ešte pred pondelkovým tréningom.

 

Višňovský, ktorý 11. augusta oslávil svoje 38. narodeniny, odohral v minulej sezóne pre otras mozgu a s ním spojené symptómy v profilige iba 24 zápasov. V nich si pripísal tri góly a 11 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies